Riff Fešta: DRONE HUNTER (VŽ) + SWORN TO DEATH (ZG)

25/03/2023

21:00

klub Kocka

Image for Riff Fešta: DRONE HUNTER (VŽ) + SWORN TO DEATH (ZG)

Za ljubitelje metalštine, zujanja u ušima i trzajnih ozljeda uzrokovanih benganjem, u goste smo pozvali momke koji će nam prirediti jednu dobru i poštenu riff fešticu.
Iz Varaždina stižu naši stari prijatelji Drone Hunter, čije splitsko gostovanje 2015. pamtimo s osmjesima na licima, a iz Zagreba će se svrnuti ekipa koja se nešto nekome zaklela – Sworn to Death, mladići koje ćemo po prvi put gledat na Kockinoj bini.

DRONE HUNTER (VŽ)
Nakon punih 8 godina, Drone Hunter vraća se u Kocku!
Kako ovi pristojni momci sami za sebe kažu, Drone Hunter je “instrumentalni riff worship trio” iz Varaždina koji u nepromijenjenoj postavi djeluje od 2012. Iza sebe imaju dva albuma (istoimeni iz 2013. i Welcome To The Hole iz 2016.) te jedan EP naziva In Gear koji je izdan ravno na 10. godišnjicu benda, 1.4.2022.
Odradili su nekoliko turneja po Europi i obišli čak 14 zemalja, a promociju albuma Welcome To The Hole održali su na Malti 2016,. što je ovjekovječeno u videu za stvar ”Wine Dick”.
Filozofija benda je prilično jednostavna: glasan, zajeban i nisko naštimani rokenrol bez pjevača i izdrkavanja po instrumentima.
Minimalističkim pristupom stvara se jasna, čista i energična zvučna slika, a preko 150 koncerata diljem starog kontinenta potvrđuje da su bend koji ozbiljno shvaća ono što rade.
http://www.facebook.com/DroneHunter
http://www.bandcamp.com/dronehuntercro
http://www.youtube.com/DroneHunterCro
http://www.instagram.com/dronehuntercro

SWORN TO DEATH (ZG)
Sworn to Death spaja death/groove metal s utjecajima najrazličitijih podžanrova metala. Iz njihovog maila prenosimo kako doživljavaju sami sebe: “Vole midtempo masne riffove, breakdownove koji prkose gravitaciji i vokale kakvi se čuju još samo u džungli. Album izlazi uskoro već godinu dana, ali ovaj put se čini da nije lažna uzbuna. Bubnjeve uništava Kiki, bas drži Dino, na gitarama su Ore i Zvone, a Jan je ono što zvuči kao kad pustiš vodu u WCu.”
https://sworntodeath.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/sworntodeathband/
https://open.spotify.com/artist/4e593qY8lVDTq3UhseN7fU
https://www.youtube.com/watch?v=EhNaLGcYWcs
https://www.instagram.com/sworntodeathzg/
Kako nam u changeoveru između bendova ne bi bilo dosadno, guzove i bubnjiće će nam razdrmati naš Jure, gledat ćemo nekakve projekcije, a pokraj bine ćemo moć nabavit CDove, majice, naljepnice i ostali merch koji bendovi dotegle sa sobom.
Vrata kluba otvaraju se u 21sat, a detaljnu satnicu najavit ćemo po završetku tonskih proba.
PS. Ponesite sitnu lovu i čepiće za uši!
Organizacija: Udruga Aktivist


Povezani članci

POSTSEZONSKI BAZAR
17.09.2023

POSTSEZONSKI BAZAR

Bazar (ex-buvljak) je vaše mjesto za razmjenu korištenih i još uvijek korisnih i lijepih stvari! Cilj Bazara je potaknuti nas na solidarnost i ponovnu upotrebu predmeta.Umjesto da stvaramo velike količine otpada, predmeti koji nama više ne trebaju će pronaći novi dom: naše smeće je nečije blago. Dobrodošli ste svi: mladi,…

BAZAR
25.08.2023

BAZAR

Cilj bazara je potaknuti naše sugrađane na solidarnost i ponovnu upotrebu predmeta (umjesto da stvaramo velike količine otpada, predmeti koji nama više ne trebaju pronaći će novi dom i novi život jer – vaše smeće je nekome blago). Dobrodošli su svi: mladi, stari, djeca, životinje, susjedi i stranci! Na Aktivistovom…

AKTIVISTOV BAZAR @Trilj Eko Festival
20.07.2023

AKTIVISTOV BAZAR @Trilj Eko Festival

Od 14. do 16. srpnja u gradu na Cetini održan je prvi trodnevni Trilj Eko Festival. Ova, po svemu sudeći posebna manifestacija, koja je planirana i provedena na principu uključivanja dionika s područja obrazovanja, znanosti i umjetnosti, odnosno od istraživača i edukatora, preko djece i aktivista do zaljubljenika u ekologiju…

Foto izložba: Film is not dead!
24.07.2023

Foto izložba: Film is not dead!

U ponedjeljak 24.7.2023. s početkom u 20sati otvara se grupna izložba fotografije “Film is not dead!”, a osnovna ideja izložbe je prikazati kako je film još uvijek aktualan. Dio ljudi misli kako je film zastarjela tehnologija i ne vide smisao snimanja na filmu otkad postoji digitalna fotografija.U samom početku digitalne…

AKTIVISTOV BAZAR
11.07.2023

AKTIVISTOV BAZAR

Tražili smo vaše ideje za preimenovanje našeg najpopularnijeg događaja, a sad u organizaciji udruge Aktivist stiže još jedno izdanje b̵u̵v̵l̵j̵a̵k̵a̵ BAZARA!Na Aktivistovom BAZARU ćete pronaći literaturu, odjeću, ukrase, elektroniku, poklone i svakakva iznenađenja.Cilj bazara je potaknuti naše sugrađane na solidarnost i ponovnu upotrebu predmeta (umjesto da stvaramo velike količine otpada,…

Kukičaranje bakinih kvadratića: radionica + izložba
12.06.2023

Kukičaranje bakinih kvadratića: radionica + izložba

Kockina galerija će 12. i 13. lipnja ugostiti Kukičarobnice, koje će predstaviti svoje radove i održati besplatnu radionicu kukičanja.